⇦ Naar Fysiotherapie Naar Psychologie ⇨

CONTACT INFORMATIE

A: Merijntje Gijzenstraat 3e
     4906 EA Oosterhout
T: 0162 - 461998 

E: fysio@vangurp-mertens.nl

KvK: 58663711

OPENINGSTIJDEN

Maandag 07.00 - 20.30 uur
Dinsdag 07.00 - 20.30 uur
Woensdag 08.00 - 20.30 uur
Donderdag 07.00 - 20.30 uur
Vrijdag 07.00 - 19.00 uur

AANMELDEN

NIEUWS

             

 

                  HET GEHELE TEAM VAN 

 

                 VAN GURP & MERTENS

     

                  WENST U EEN GEZOND 

 

                               2019!!

 

                              

 

 

 

 

 


Welkom op de site  van

Fysiotherapie Van Gurp & Mertens te Oosterhout

 

Beste lezer,

 

Fysiotherapie Van Gurp & Mertens maakt sinds 2006 deel uit van Gezondheidscentrum Vrachelen. De praktijk is  opgericht door Kees van Gurp en Joëlle Mertens en inmiddels uitgegroeid tot een team van 7 therapeuten.

 

Het verlenen van goede fysiotherapeutische zorg staat hoog in het vaandel. Concreet betekent dit dat elke therapeut gespecialiseerd (of in opleiding daartoe) is, maar ook dat er aansluiting bij andere disciplines (binnen en buiten het Gezondheidscentrum) gezocht wordt wanneer dat de kwaliteit van de behandeling ten goede kan komen. Naast het leveren van inhoudelijke kwaliteit van zorg vinden wij het ook belangrijk dat we goed bereikbaar en toegankelijk zijn, ruime openingstijden hebben, en op een prettige en duidelijke manier communiceren met patiënten en verwijzers. Kwaliteitsgerelateerde zaken zijn vastgelegd in een kwaliteitshandboek, op basis waarvan de werkelijkheid jaarlijks getoetst wordt en indien nodig er aanpassingen gedaan worden.

 

Alle medewerkers staan geregistreerd in het algemeen Kwaliteitsregister van het KNGF, en in het betreffende deelregister waarin ze gespecialiseerd zijn. Met voortdurende bij- en nascholing blijven deze registraties gewaarborgd.

 

Naast de inspanning die verwacht mag worden van iedere therapeut, wordt er ook een actieve houding verwacht van de patiënt, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat kan worden behaald.

 

Heeft u opmerkingen of ideeën dan horen we dat graag van u!

 

Voor meer specifieke informatie: zie bovenstaande menubalk.